Cautare

6320 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 timisoara psihopedagogie speciala" (7.91 secunde)
A fost bucurie mare joi seara pe aeroportul international din Timisoara. ... La Casa Tineretului din Timisoara li s-au inmanat cate 153 de euro. ... Cei mai tacuti dintre frustratii de la Timisoara se gandeau probabil la o noua plecare.
Istoric, nu neaga nimeni ca a inceput la Timisoara, cu cateva zile mai devreme, dar s-a oficializat si s-a incetatenit ideea revolutiei de la Bucuresti. ... Daca am fi acceptat punctele Proclamatiei de la Timisoara, din martie 1990, fata Romaniei ar fi fost astazi alta.
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... ... Bani grei, daca ne gandim la zecile de milioane de euro "pompate" la Timisoara ori la transferurile ce parca nu se mai termina ale Clujului.
OZN-ul de la Timisoara isi schimba infatisarea si devine unul din punctele de atractie ale orasului. Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara.
Politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au intervenit la Liceul Ana Aslan din Timisoara astazi, in urma unui apel la 112.
Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate. Ea a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.
N-as starui asupra celor doua victorii ale Universitatii asupra echipelor Minerul Lupeni si CFR Timisoara, ci as comenta "derbiul" de la Caracal, FC Caracal - Universitatea 1-1. ... Mi s-a parut, la un moment dat, ca toti jucatorii de pe teren evoluau pe o prima speciala in caz de victorie!
263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. ... 263/2010 se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei; ... 19/2000, in vigoare pe perioada 1 aprilie 2001 - 31 decembrie 2010, a fost abrogata, incepand cu data de 1 ianuarie 2011, prin "Legea nr.
A obtinut astfel un numar surprinzator de mare de rezultate. ... In decembrie 2010, prin munca hotarata a lui Susan Hansen, directoarea organizatiei UFO FOCUS NEW ZEALAND RESEARCH NETWORK, Fortele de Aparare ale Noii Zeelande (NZDF) au facut publice anumite fisiere, referitoare la OZN-uri, care fusesera clasificate anterior.
Dar altfel, 2012 va fi un an mult mai rau ca 2011, datoria publica va creste, bani pentru indexarea pensiilor si revenirea la salariile bugetare din 2010 nu vor exista.
"PDL are o echipa speciala care face dosare celor din USL!" PDL are o echipa speciala care lucreaza la dosarele celor din USL, afirma pesedista Olguta Vasilescu, care se declara uluita de rapiditatea cu care subiectele denigratoare sunt aruncate pe piata.
Noi avem nevoie de lichiditati pentru a plati cele 300 de miliarde de lei vechi datorate catre bugetul de stat, altfel riscam sa intram în administrare speciala.
Totodata, a fost aprobat un proiect prezentat de Liviu Dragna, care va fi lansat in cadrul PSD, referitor la o scoala de proiecte unde, pana in 2007, toti primarii PSD, in special cei din Covasna, vor primi o pregatire speciala pentru proiecte europene si pentru investitii din fonduri europene.
Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, va fi audiat din nou la inceputul saptamanii viitoare de catre Comisia speciala de la Palatul Cotroceni, care urmeaza sa stabileasca daca impotriva ministrului trebuie inceputa urmarirea penala.
Coalitia de guvernare propune asumarea raspunderii pe Codul Muncii, contractele colective de munca urmand a fi reglementate prin lege speciala, insa o decizie finala va fi luata dupa consultarile cu grupurile parlamentare ale partidelor care sustin Executivul, a anuntat luni, inaintea sedintei conducerii PDL, premierul Emil Boc.
Marti avem sedinta speciala de Guvern pentru aprobarea pachetului de masuri fiscale Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca USL a aprobat politic liniile principale ale bugetului pe 2013, urmand ca marti sa fie convocata o sedinta speciala de Guvern pentru aprobarea pachetului de masuri fiscale.
Lista speciala a fost insa transmisa Imprimeriei Nationale, care nu mai elibereaza nici un fel de tipizate acestor firme.
De asemenea, nu va fi aplicata taxa speciala autoturismelor si autovehiculelor special echipate pentru persoanele cu handicap, acelor autoturisme incadrate in categoria vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale in vigoare, celor finantate direct din imprumuturi nerambursabile, precum si din programe de cooperare stiintifica si tehnica, acordate institutiilor de invatamint, sanatate si cultura, ministerelor, altor organe ale administratiei publice, structurilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national, asociatiilor si fundatiilor de utilitate publica, de catre guverne straine, organisme internationale si organizatii nonprofit si de caritate.
Acord la Bruxelles, contre la Bucuresti Traian Basescu vrea ca prevederile acordului de la Bruxelles sa fie introduse in Constitutie, in timp ce liderii USL sustin ca este suficienta o lege speciala. ... Opozitia afirma ca este suficienta o lege speciala, votata cu doua treimi din numarul parlamentarilor.
google-analytics.com